Category: Algemeen

Zo'n dag

Permalink 10/05/10 14:00, by christa, Categories: Algemeen
Voorlopig maak ik even geen columns voor Discus. We zijn hard op zoek naar nieuwe columnisten voor de broodnodige variatie. Ben je ge´nteresseerd? Mail me dan even of neem via Discus contact op met Joop Schouten. Deze column schreef ik in juli. Ik s… more »

Discriminatie (2)

Permalink 06/12/10 12:35, by christa, Categories: Algemeen
Ik heb het vaak over discriminatie in de een of andere zin van het woord. De onderwerpen die hier aan de Stamtafel besproken worden lenen zich daartoe. Blijkbaar is het heel menselijk om onderscheid te maken. Als ik het rijtje columns eens doorkijk, en… more »

Politiek Den Haag

Permalink 06/05/10 12:35, by christa, Categories: Algemeen
Vroeger zei ik: geef mijn portie maar aan Fikkie. Ik ben wel altijd wezen stemmen, en ook altijd op een vrouw, maar ik was niet echt ge´nteresseerd in politiek. Dat is de laatste jaren anders. Ik werk voor een ministerie en ik zit hier regelmatig bij p… more »

Padvinderij

Permalink 05/29/10 12:40, by christa, Categories: Algemeen
In mijn jeugd was er geen scouting, maar waren er padvinders. Daar mocht ik niet bij, want dat was iets katholieks. En wij waren niks. Als ik nu kijk hoe scouting Nederland zich ontwikkeld heeft over de laatste honderd jaar, dan zie ik dat er niet a… more »

Drank maakt meer kapot dan je lief is

Permalink 04/17/10 12:44, by christa, Categories: Algemeen
Een half jaar geleden zaten we hier dus ook. Toen begon ik mijn column met "in de hemel is geen bier, daarom drinken wij het hier". Op dit moment is er vooral veel as in de hemel. IJslandse as. Volgens mij hadden wij de IJslanders gevraagd om cash en n… more »

:: Next >>

Een plekje waar ik al mijn columns kwijt kan, oud en nieuw. De meeste zijn columns die ik gemaakt heb voor Radio Discus.

Columns

Search

XML Feeds

powered by b2evolution