« LijstjesMoeder dan mijn moeder »

Zwarte kat en gebroken spiegel!

  04/21/16 09:16 am, by , Categories: Christa

Gisterenochtend is er bij ons thuis een spiegel gebroken. Gisterenmiddag heb ik een zwarte kat van de wisse dood gered. Hopelijk heft dat de zeven jaren ongeluk van de gebroken spiegel op. Want we hebben wel genoeg nu.

Ton heeft op zijn werk vriendschap gesloten met de zoon van de Imam van de moskee hier in Winschoten. Gisteren mocht hij daar naartoe om te eten. Con en ik zouden hem rond half zes brengen en aansluitend even samen op bezoek gaan bij Henk in het UMCG Groningen (ander verhaal, volgt nog).

Op de Beertsterweg lag halverwege Doc-Direkt en McDonalds een zwarte kat op de weg. Ik ben gestopt om hem aan de kant te leggen. Zo naar als je je huisdier platgereden terugvindt. En schofterig om door te rijden. Dat ook. Ik raapte de kat op en vond dat hij nog lekker warm was, ook van het zonnetje en het asfalt. "Goh, net gebeurd!". Maar toen merkte ik dat hij nog leefde. Con heeft de auto even verderop gezet en ik heb bij een paar huizen aangebeld, maar niemand wist waar hij thuishoorde.

Roadrunner

Ton weggebracht naar de moskee (Henk: die zit in de oude bibliotheek) en doorgereden naar onze dierenarts. Ik had gebeld, mocht zo doorlopen naar een behandelkamer. Hij was niet gechipt en ook niet gecastreerd. Hij heeft een tand door de lip (en die tand was ook afgebroken) dus dat was goed voor al het bloed dat ik had gezien (en opgevangen en gedept met tissues). Een foto wees uit dat hij geen gebroken botten heeft.
We hebben hem gelijk laten chippen en we noemen hem Roadrunner. Hij ligt nu in de badkamer in een doosje bij te komen.

De scheet scheet me uit angst ook nog onder toen we op weg waren naar de dierenarts.

This entry was posted by and is filed under Christa.

3 comments

User ratings
5 star:
 
(2)
4 star:
 
(0)
3 star:
 
(0)
2 star:
 
(0)
1 star:
 
(0)
2 ratings
Average user rating:
*****(5.0)
Comment from: Con van der Ham [Visitor]
Con van der Ham
*****

Dat was nou letterlijk Stank voor dank. Want stinken deed het

04/21/16 @ 09:25 am
Comment from: [Member]
HMM
*****

zie je wel. Winschoten lijkt op Delft.

04/21/16 @ 09:27 am
Comment from: Frannie [Visitor]
Frannie

Het kan ook een zwerfkat zijn. Die zijn er bij Doc-Direkt in buurt genoeg. De dierenbescherming heeft er op het terrein verscheidene gevangen om te castreren/steriliseren.

04/21/16 @ 03:15 pm


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

open source blog software
 

©2021 by admin

Contact | Help | Blog theme by Asevo | multiple blogs | web hosts