« Efexor is niet hetzelfde als VenlafaxineNaar München »

Vuile Huichelaar

  05/16/09 10:16 am, by , Categories: Christa

Gisterenavond in de Rijswijkse Schouwburg in mijn eentje naar de voorstelling Vuile Huichelaar geweest. Ik heb zelden zo gelachen in het theater.
Een zaal met 400 vrouwen en een handvol mannen. En natuurlijk zat ik naast een echtpaar wat zo'n twintig jaar ouder was dan ik en ze vonden het eigenlijk helemaal niet leuk. Zuinigjes applaudiseren en mevrouw heeft heel heel af en toe heel zachtje binnensmonds meegezongen.
Volgende keer wil ik weer. Maar niet alleen. Hier moet je met een groep vriendinnen naartoe. Dus meiden: wie zin heeft moet zich even melden. Vrijdag 4 december in Zoetermeer lijkt me prima, maar hier is de speellijst, andere suggesties zijn welkom.

Geweldig. Echt geweldig. De sketches zijn leuk, de liedjes perfect gekozen en het ongenuanceerd en ongegeneerd 'manbashing' is een enorme opluchting voor één avond. Alle vooroordelen kwamen langs, het is natuurlijk heel voorspelbaar, maar o wat leuk!

This entry was posted by and is filed under Christa.

5 comments

Comment from: karma [Visitor]
karma

Ik kom, het klinkt als muziek in mijn oren. En hoe meer mensen hoe meer vreugde denk ik.

05/19/09 @ 05:20 pm
Comment from: Saskia Zutphen van [Visitor]
Saskia Zutphen van

Wat ontzettend leuk om te horen dat je hebt genoten en dat je iedereen mobiliseert om mee te gaan! Ik ben zelf degene die het programma heeft bedacht en aan elkaar praat (de kleine blonde), dus ik vind positieve reacties heel fijn om te krijgen. Ik hoop dat jullie met heel veel vriendinnen naar Zoetermeer komen. Het is altijd een geweldige sfeer met zoveel vrouwen bij elkaar.
tot dan!!!
Saskia, Mrs Einstein, Vuile Huichelaar

09/02/09 @ 04:20 pm
Comment from: [Member]
christa

Ha! Wat leuk dat je reageert! Ik heb 20 kaartjes (mijn man heeft er ook 10 besteld) en ik heb inderdaad al een hele groep bij elkaar.

Tot 4 december in Zoetermeer!!

09/02/09 @ 07:54 pm
Comment from: José [Visitor]
José

EN het is bijna zover.

Ik heb er enorm veel zin in.

11/18/09 @ 11:51 pm
Comment from: [Member]
christa

jaja, morgen ga ik mailtjes voor verdere afspraken rondsturen.

Of ik er zin in heb!!!!!

11/19/09 @ 07:37 am


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution free blog software