« NostalgieTandarts »

Tandarts-2

Permalink 03/21/09 10:30, by christa, Categories: Christa

(mijn kies doet nog steeds behoorlijk zeer)

En toen moest Ton gisteren ook naar de tandarts. Hij had kiespijn, rechtsonder. We hadden om kwart voor elf een afspraak en om één uur stonden we weer buiten! De tandarts is ruim twee uur met hem bezig geweest. Er zijn drie kiezen getrokken, gepeuterd, geboord, eruitgehaald.

Arme ziel! Maar hij was verschrikkelijk dapper en heeft zich geweldig gehouden. Maar er waren tijden dat ik er wel even voor hem in de plaats had willen liggen - zeker als dat betekende dat zijn tandarts mijn zere kies er uit zou halen!

No feedback yet

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

free blog

©2018 by admin

Contact | Help | Blog skins by Asevo | blog software | web hosting