« Tandarts-2Natuurlijk »

Tandarts

Permalink 03/19/09 09:45, by christa, Categories: Christa

Je loopt al een tijdje met zo'n zeurderige pijn, vooral met kauwen. Rechts onderin is vast een kies waar iets niet goed mee is. Dus je grijpt op een gegeven moment al je moed bij elkaar en maakt een afspraak met de tandarts. Die is in twee minuten klaar met kijken: waarschijnlijk een lekke amalgaanvulling, die zullen we dan maar vervangen. En links boven bij je hoektand zitten ook twee gaatjes.
Hee... daar had ik niks van gevoeld en ook niks van gezegd!!!

Je maakt een nieuwe afspraak. Tegen de tijd dat je moet, doet je kies geen zeer meer.

Vervolgens lig je een half uur in een ongemakkelijke stoel met een hoeveelheid speeksel waar een nijlpaard zich niet voor zou schamen. Je tong zit in de weg voor de kies, dus die moet ook opzij gehouden worden door de assistente. Als de tandarts klaar is, moet hij eindeloos bijvijlen omdat het steeds te hoog blijft. Ook bij de vullingen in de hoektand linksboven.

Als je wegloopt, doet je hele mond zeer. Vooral die kies. Nu niet alleen als je kauwt, maar permanent.

Ken je dat?

--
Christa

1 comment

Comment from: Henk [Visitor]
HenkZodat je je afvraagt: had ik wel zo dapper moeten zijn??
03/19/09 @ 10:50
In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

free blog software

©2018 by admin

Contact | Help | Blog theme by Asevo | multiple blogs | webhosting