« Het verschilJe hebt van die dagen »

Stroomloos

Permalink 06/25/11 09:56, by christa, Categories: Christa

Sinds gisterenavond een uur of zes zit onze flat voor een deel zonder stroom. Wij hadden mazzel: twee van de drie groepen deden het niet, maar de groep waar de koelkast/vriezer op staat wel. En de TV werkte. En via mijn laptop en via mijn mobiel heb ik toegang tot internet (wat zou een mens zijn zonder zijn informatiebronnen en communicatiemiddelen?)

Het is een flinke storing. De liften werken niet en er is geen warm water. Dat laatste is niet zo heel erg. Je kunt best een dagje zonder. Maar de liften zijn erger. Niet voor Henk of voor mij. En Con is in Zeeland, dus dat is ook niet erg. Maar alleen al hier op het stukje zijn minstens twee vrouwen die alleen wonen en nu niet naar buiten kunnen omdat ze een rolstoel of een schootmobiel nodig hebben.

Dadelijk ook An maar even bellen. Kijken of zij nog boodschappen nodig heeft. Zij woont op de 8e en kan nu ws ook niet naar buiten. Maar: eerst kijken of de liften het nog steeds niet doen. Want Charlie moet naar buiten.

No feedback yet

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

powered by b2evolution