« Net gekniptTandarts-2 »

Nostalgie

Permalink 03/23/09 10:19, by christa, Categories: Christa

Deze week de week van de nostalgie op Radio 5. Heerlijk wegsuzelen bij allemaal prachtige oude nummers uit de vorige eeuw.

Gisterenavond in Andermans Veren al een voorproefje: Lentekind van Robert Long. Alleen had hij twee coupletten omgewisseld. Hier staat de goede volgorde. Maar je kunt niet eerst zingen dat jij alleen dat kind hebt zien zingen en pas daarna die duizend vogeltjes laten komen.

Ik zal dadelijk het origineel niet horen (wordt gedraaid tussen 11 en 12), want ik moet over een half uur met Japie naar de kapper. Het is tijd voor zijn zomer-schnitt. Je kunt bijna zijn ogen niet meer zien!

Japie moet naar de kapper

No feedback yet

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

free blog software

©2018 by admin

Contact | Help | Blog theme by Asevo | multiple blogs | webhosting