« Dagje uit met de meidenHet echte verhaal van de Baggerboys »

Murphy woont in Nieuwolda

Permalink 05/27/13 20:44, by christa, Categories: Christa

17 april zijn Henk, Ton en ik wezen kijken naar huizen in de buurt van Winschoten. Het huis wat overbleef op onze toch al korte lijst was in Nieuwolda.

De eigenaar van het huis is weduwnaar en failliet. Hij staat onder curatele, zit in de schuldhulpverlening. Inmiddels net iets meer dan drie jaar. Dat betekent dat hij nu onder een andere regeling valt, met een andere curator. Het huis is in eerste instantie veel te duur te koop gezet en intussen flink gezakt. Het huis staat al ruim twee jaar leeg en er zijn een paar klussen die er aan gedaan moeten worden.

Ongeveer een week later hebben we een bod uitgebracht. De makelaar had gezegd "120 is te weinig, maar met 150 maak je een goede kans". We boden dus 160.

Intussen hebben we natuurlijk te maken met een aantal feest/vrije dagen. Koninginnedag. Hemelvaardag. Pinksteren. Allemaal korte werkweken.

1 mei bel ik met de verkopende makelaar. Die komt tot de ontdekking dat hij ook nog een ander bod lijkt te hebben. Dus ik verhoog ons bod naar 167. Intussen is hij er wel achter gekomen dat er een nieuwe curator is.

8 mei is die curator niet meer bereikbaar en pas maandag weer terug.

13 mei krijgen we te horen dat de curator en de bank eerst een taxatie willen om te zien of ons bod reŽel is.

21 mei blijkt de verkopende makelaar met vakantie te zijn, maar zijn assistente neemt contact op met de curator en vervolgens met de bank. Nog geen uitslag.

Vandaag maar weer gebeld.
De makelaar komt woensdag pas terug.
Zijn assistente heeft gebeld naar de bank.
Jullie begrijpen het al zeker: nu is de man van de bank van de tegenpartij met vakantie.

Ze heeft nog gevraagd wie het van hem overnam. Maar daar hadden ze aan de andere kant nog niet over nagedacht.

Willen ze dat huis wel kwijt eigenlijk?

1 comment

Comment from: Margriet [Visitor]
MargrietWat een stommerd, die Murphy!
05/27/13 @ 21:31
In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

free blog tool

©2018 by admin

Contact | Help | Blog theme by Asevo | blog software | web hosting