Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_misc.funcs.php on line 5640

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_param.funcs.php on line 2225
kindermisbruik
« Schat, ik hou ook van een anderSpookauto »

kindermisbruik

  03/10/10 10:33 pm, by , Categories: Henk

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 509

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_texturize.plugin.php on line 116

door kerkelijke figuren.

We hebben USA, Ierland, Duitsland en nu ook Nederland. Schande. Natuurlijk.

Maar nu de hypocrisie:
In ELK systeem waar sprake is van een onevenredig groot verschil in rang/stand/gezag zul je dit tegenkomen. En niet alleen bij kinderen. Ook bij volwassen ondergeschikten.
In het leger, politie, (elke) kerkelijke organisatie, padvinderij, grote- en kleine bedrijven. Iedereen die afhankelijk is van personen ver bovem hem/haar is een potentieel slachtoffer.
De dader (beide geslachten, hoor) waant zich veilig en onaantastbaar: een goed nederlands spreekwoord zegt: power corrupts, absolute power corrupts absolutely.
Dus het komet gewoon overal voor. Het is wachten op de moed van de slachtoffers om zich te melden. En die zijn er, helaas, in legioenen.
En dan heb je een paus die er van wist (normen en waarden?), dan heb je commandanten die geen smet op het blazoen dulden, dan heb je presidenten die sigaren laten roken (hoewel ik dit specifieke geval een grensgeval vind).

Let wel: er zijn ook ondergeschikten die seksuele gunsten gebruiken om zelf hogerop te komen. En er zijn ook gevallen waar van een wederzijdse aantrekkingskracht sprake is.

Maar bij kinderen kun je daar niet van spreken. Van ondergeschikten die afhankelijk zijn (promotie/inkomen) kun je daar niet van spreken.

Kortom: een schande

This entry was posted by and is filed under Henk.

2 comments

Comment from: [Member]
christa

Ramsey Nasr schreef er een prachtig gedicht over:
/> Het eindigt met: Ze zeggen: God werkt slechts met onze handen. Wel God, dit kun je dan: een kind van acht mishandelen en jaar na jaar verkrachten.

05/06/10 @ 10:20 am
Comment from: [Member]
HMM

sterk! Als het maar niet zo treurig was

05/06/10 @ 10:34 am


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution CMS
 

©2024 by admin

Contact | Help | Blog skin by Asevo | blog software | web hosting