Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_misc.funcs.php on line 5640

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_param.funcs.php on line 2225
Jeetje, pa, Baukje... enzo meer
« ParkeerplaatsZeeland »

Jeetje, pa, Baukje... enzo meer

  03/29/11 10:23 pm, by , Categories: Christa

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 509

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_texturize.plugin.php on line 116

Het zijn drukke weken. Pa is vrijdag thuisgekomen, ik was dit weekend ook weer in Stoppeldijkveer. Ik had gekookt. Kip met champignons en ui voor vrijdag. Speklapje met bruine bonen voor zaterdag. Geen goed idee. Vooral die laatste niet. Pa is de laatste jaren steeds schraler gaan eten. Meestal maakt hij nasi van rijst, soepgroenten en een stukje kleingesneden gekookte worst. En hij heeft al jaren een 'gevoelige maag'.

Gaviscon (maagdrank) hielp zondag wel. Maar het is al net zo'n binnenvetter als Con - ooooo, vandaar die maagklachten. Zondagavond hoefde hij niet te eten want hij had pijn 'hier'... bij zijn middenrif. Dan denk ik direkt aan maagklachten, aan reflux. Vandaar ook de Gaviscon. Maar dan zegt hij: het was vanochtend erger. En dan denk ik: waarom zeg je dat dan vanochtend niet!

Vandaag hadden ze (Con is daar nog) nasi. Maar volgens Con eet hij echt heel slecht en met hikken en boertjes. Dat klinkt niet goed. En eigenlijk is dat al heel lang.

Jeetje. Ach Jeetje. Ach & Jeetje. Ze blijven lief. Maar Jeetje zal het bij mij geloof ik altijd winnen. Ze is zo'n fijn en klein poesje. Ach is echt zo'n lompe jeweetwelkater. Twee keer zo groot als zijn zusje. Een knuffel. Als je hem optilt begint hij gelijk met spinnen. Jeetje niet. Vliegensvlug schiet ze alle kanten op. Steeds ziet ze iets nieuws. En alles wat ze ziet is speelgoed. Optillen mag, maar "je moet niet denken dat ik lekker in je armen kom liggen hoor". Aaien is ze gek op. Maar alleen als ze ergens ligt en jij daar dan bij haar gaat kroelen. Of die ene uitzonderlijke keer dat ze op schoot komt.

En dan kijk ik in het blog van Baukje en lees ik over de uitzaaiingen in haar longen. En dan denk ik 'shit'. En zo gaat het momenteel op en neer.

Gisteren kwam ik terug uit Stoppeldijkveer. Vandaag was ik op en neer naar Zwolle. Morgen twee vergaderingen in het Coornhertcentrum. Donderdag naar kantoor. Vrijdag vrij (sssssssssst). Vrijdagavond zelfs alleen thuis (ssssssssssssssssssst). Zaterdag Ria naar Utrecht brengen. Ze gaat een weekje op vakantie. De bus is beschikbaar maar er was niemand om haar weg te brengen naar Utrecht (Huis te Lande). Als ik daar van terugkom ga ik weer naar Stoppeldijkveer. Maar ik ga niet meer overstappen op Rotterdam! Dat is momenteel één grote ellende. Ik ga lekker naar HS en dan daar in één keer naar Goes. En morgen eerst een kortingskaart op de kop tikken.

Volgende week: maandag Amersfoort, dinsdag kantoor, woensdag ADHD/Woortblind in Noordwijkerhout, donderdag Rijnland voor drie afspraken voor Con (daar gaat hij binnenkort intern revalideren) en dan 's avonds weer door naar Stoppeldijkveer.

Baukje schreef vandaag "deze dag neemt niemand mij meer af".

En zo is het maar net.
Christa

This entry was posted by and is filed under Christa.

No feedback yet


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution