« Prik mij maar lekAWBZ - WMO - WLZ - The continuing story »

Illusie

  06/21/17 01:58 pm, by , Categories: Christa

In onze tijdelijke huisvesting (nee, ik mag het geen containers noemen) zitten in de gangen kleine elektrische kacheltjes. Dat komt omdat 's winters het verwarmingssysteem het niet trekt om ook de gangen warm te houden. Je blijft ook niet lang op toilet zitten (aan de buitenkant, zonder verwarming).
Nu staan ze allemaal uit. Bij sommige is zelfs de stekker eruit getrokken (nee, toevallig niet bij deze).

kachel

Nu vallen de mussen hier regelmatig gebraden en wel langs mijn raam van het dak, maar toch: iedere keer als ik langs zo'n kacheltje loop, lijkt het of het daar in de gang warmer is dan in de rest van de gang. De kracht van illusie.

This entry was posted by and is filed under Christa.

No feedback yet


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution CMS
 

©2021 by admin

Contact | Help | Blog skin by Asevo | blog software | web hosting