« De avonturen op het JOpadJong geleerd???? »

En daar staat ie dan

  06/27/12 09:46 pm, by , Categories: Con

mijn trouwe driewieler te wachten tot ik weer terug ben.

En daar staat ie dan, mijn trouwe driewieler

In het kader van het afval-project moet ik toch wat meer bewegen. Nou dat heb ik nu gedaan. Het is misschien net zo ver als het dijkje maar dat doe ik met de rollator en dit met de stok. Volgens mij is dit het langste stuk met stok in tenminste een jaar.
Ik zou dat natuurlijk ook op het dijkje kunnen doen maar daar moet ik meer op de honden letten dan hier. Hier tussen de akkers maakt het niet uit waar er ergens een hoopje ligt dus hoef ik ook niet op te letten waar er wat gedaan wordt en kan ik me geheel concentreren op het lopen.
Het was wel zwaar, heel zwaar, maar toch ook wel bevredigend dat ik toch weer een begrenzing heb kunnen doorbreken al weer ik natuurlijk niet hoe mijn lijf hier op gaat reageren.

This entry was posted by and is filed under Con.

No feedback yet


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution CMS
 

©2022 by admin

Contact | Help | Blog skin by Asevo | blog software | web hosting