« tribuut aan Tomas (mijn twee gelieven kennen hem niet)Oogziekenhuis »

Avontuur in de avonduren

Permalink 09/12/10 22:24, by christa, Categories: Henk, Christa

An & Jan in Sassenheim met hun geweldige nieuwe show "Beatles vs Stones". Heerlijk om bij te zijn. Half elf stappen we weer in de auto op weg naar huis. Con slikt de laatste tijd zoveel medicijnen, dat hij geen auto meer rijdt. Dus ik rijd.

Als we op weg gaan, stel ik voor om even te zoeken naar 'die ene goedkope pomp in Katwijk, bij de van der Berghstichting'. Luus, achterin, lekker genesteld en net als wij nagenietend, vindt het prima. Zij is veel meer nachtbraker dan wij en vindt gezelschap gezellig. "Lucy in the sky with diamonds" wordt door Jan & An vertaald als "Lucy is een ster uit duizend" en wij peperen haar nog even in dat wij dat echt vinden.

Het is even zoeken. Con, normaal gesproken mijn steun en toeverlaat op het gebied van geografie en plaatsbepaling, heeft geen idee waar we zijn en Truus is niet behulpzaam als we haar niet kunnen vertellen waar we heen willen.

De hele bollenstreek lijkt uit wegen met een maximumsnelheid van 60 km te bestaan. Lang leve de cruisecontrol. Helaas is er in Noordwijk (ja, ik zei toch al dat we aan het dwalen waren) een weg waar je 50 mag en waar een flitser staat die zag dat ik 60 reed. Hm... goedkoop tanken gingen we toch?

Uiteindelijk vinden we de pomp. 115 vindt ik voor diesel niet supergoedkoop maar ik gooi er voor 30 euro diesel in.

We rijden via Katwijk en Valkenburg naar de A44. Bij Wassenaar pak ik de nieuwe tunnel naar de A4. Maar nee, de oprit van de A4 die ik moet hebben is afgesloten. Dus rijden we binnendoor door het Forepark naar de oprit bij Rijswijk. Honderd meter voorbij de Sligro, waar we bijna wekelijks boodschappen doen, is een pomp met diesel voor 112. Ik hoef Luus en Con niet aan te kijken om met zijn drieŽn in lachen uit te barsten.

We zetten Luus thuis af en zijn rond middernacht thuis.

Maar An & Jan waren geweldig. Daar gaan we dit seizoen nog wel een keer heen.

Christa

2 comments

Comment from: Geert [Visitor]
GeertHoi Christa,

Die An en Jan: zijn dat de voormalige Berini's?

Liefs

Geert (v, long time ago, van de nssmr)
10/02/10 @ 20:04
Comment from: christa [Member] Email
christaAnnie wel. Jan is Jan Rot.
*zwaai*
Hoe is het?
10/02/10 @ 22:32
In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

powered by b2evolution free blog software