Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_misc.funcs.php on line 5640

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_param.funcs.php on line 2225
Arm Jeetje !?
« De stilte voor de stormRevalidatie »

Arm Jeetje !?

  07/12/11 08:32 pm, by , Categories: Con

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 509

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_auto_p.plugin.php on line 507

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/plugins/_texturize.plugin.php on line 116

Eindelijk mag dan ook de deur naar het voorhuis open en kunnen de katten het hele huis verkennen. Pa vindt dat niet erg. Om half twaalf ga ik rusten. Ik laat de deuren open en ben naar bed gegaan.
Als ik om 1 uur weer richting woonkamer loop komt daar met een geweldige vaart en staart Jeetje van de trap afgerend. Onderaan gelijk de goede kant op naar haar safe-room.
Boven aan de trap stond pa. Hij had Jeetje de toegang tot zijn kamer ontzegd. Voor Jeetje was dat wel duidelijk. Althans voor dit moment, je weet het nooit met haar.
Maar nadat ik in de keuken twee broodjes had klaar gemaakt zat Jeetje zich al weer pontificaal in het gangetje te wassen.
Nog tijdens het eten van het eerste broodje zei pa al dat ze weer om de hoek kwam.
Hij heeft toen de deur van zijn kamer dicht gedaan.
Dan hoeft hij niet zo op te letten want Jeetje had het nog niet geleerd. En gaat het waarschijnlijk nooit leren.

Dat het Jeetje niet zoveel uitmaakte werd al snel duidelijker. Ze heeft in de loop van de middag de hele woonkamer verkend. Zo goed zelfs dat ze tijdens het eten ook nog even langs kwam.
En ja, dan is de tafel toch wel erg interessant. Niet de salontafel maar die hoge. Een paar keer zeggen dat dat niet mag helpt.
Haar volgende slachtoffer is Charlie. Die ligt lekker in de stoel totdat Jeetje er bij komt liggen. Eerst een beetje aan de zijkant maar met een paar perfect gepositioneerde trapjes was Charlie al snel weg naar zijn mandje. Jeetje vleide zich daarop uitgebreid in de stoel, HAAR stoel. Als ik dat tegen de Rijswijkers zeg krijg ik de opmerking van Henk "MIJN stoel?". Nou Henk, niet meer.

En Ach dan? Die zit de hele dag onder het bed, komt er in de avond en nacht onderuit maar......... even na de deadline voor het acht-uur journaal zag pa een rode kat in de vestibule. We konden het dus niet meer via die weg laten weten.
Veel later kwam pa melden dat Jeetje een hele tijd bij hem op schoot heeft gezeten.

Het lijkt er op dat de katten langzaam gaan wennen in het nieuwe huis.

Volgende week mag ook de buitendeur open. Ben heel benieuwd hoe lang het duurt voordat ik van Jeetje een "cadeautje" krijg.

This entry was posted by and is filed under Con.

No feedback yet


Form is loading...

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

blog software