« Guus »

Afscheidsborrel

Permalink 05/20/12 16:00, by Con, Categories: Con

Gisteren had ik mijn afscheidsborrel.
Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet meer kan werken maar daar is niets meer aan te doen. Gisteren dan mijn afscheidsborrel. Bewust hier in Zeeland. En ook bewust alleen naaste collega's. Helaas konden die niet allemaal maar Nathalie en Rogier wel.
Zij waren er met aanhang en we hebben er een heel gezellige middag van gemaakt met lekker eten en wijn voor de liefhebber.
Het was een heerlijke middag in de tuin. Doodvermoeiend maar omdat ik dat wist had ik daar al rekening mee gehouden. En ik heb het ook de hele middag kunnen volhouden.
En zo als gebruikelijk brachten zij ook geschenken mee.
Een mooi boeket met heerlijk geurende laterussen (en ze wisten niet eens dat ik die heel lekker en mooi vind,
De giften

een .... die zo maar gelijk in de tuin paste
De giften

en overheerlijke cupcakes.

Iedereen was het er wel over eens dat het een leuk tuintje was. Maar ook dat er van alles in groeit dat eetbaar is of waar een heerlijke thee van gezet kan worden. Oa. staat er een citroen-melisse in de tuin en die andere planten zal ik nog een keer na moeten vragen.

Nathalie, Corrie, Christa, Rogier, Gerrie en Henk, dank je wel voor een heerlijke middag.

ps.
Van de NZa zelf kreeg ik geld voor de afscheidsborrel.
Die heb ik daar niet voor gebruikt maar die gaan gebruikt worden voor een aantal uren hulp in de tuin. Ook dat is een verrukkelijk vooruitzicht!

No feedback yet

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

XML Feeds

multiple blogs

©2019 by admin

Contact | Help | Blog themes by Asevo | blogging software | hosting