Category: "Henk"

Triggerwoorden

  06/05/12 07:51 pm, by , Categories: Henk
Ik was er (bijna natuurlijk) al mee bekend. Ik had ook al eens ervaring met het gebruik ervan. Afgelopen zaterdag, echter, werd daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd. We zitten, gezellig, te putteren (computeren, in lekentaal), met muziek er bij… more »
1 comment »

Grote jongens huilen niet

  03/04/12 05:09 pm, by , Categories: Henk, Con
Wakker worden vanochtend. Om je heen kijken en zoeken naar die rode kater, met die heel mooie gouden ogen, want die ligt altijd in de buurt. Geen Ach. Opstaan. Koffie. Nog een keer koffie. Jeetje komt een paar keer binnen. Geen Ach. Alles in… more »
2 comments »

Goed gedaan

  09/15/11 04:58 pm, by , Categories: Henk
Mijn lief, degene die hier enkele dagen van de week is, Christa dus, is in het dagelijks leven ambtelijk (OR) secretaresse (ja, ik weet het. maar zo schrijf IK het) In die hoedanigheid heeft ze zelfstandig haar eerste verkiezingen georganiseerd.… more »
Leave a comment »

Grote jongens huilen niet (2)

  09/15/11 04:53 pm, by , Categories: Henk
En dan zie je de foto's van het gespuis. En dan loopt je hart vol. En dan relativeer je maar (het moet zo, het is het beste, zo). En dan staan de tranen toch nader dan de lach. more »
Leave a comment »

Opa Marks

  08/30/11 11:38 am, by , Categories: Henk
Dexter Connor Marks werd geboren geboren op 29 augustus 2011, 03.56 uur te Den Haag Mijn kleinzoon. Dit maakt me nu officieel OPA. Moeder, vader en zoon maken het goed. En dat is nog belangrijker. Het geslacht Marks zet zich voort. more »
1 comment »

Twee dagen

  08/04/11 05:44 pm, by , Categories: Henk, Christa, Con
Twee dagen geleden: Vandaag: We zijn 'over'. In de flat in Den Haag waar Henk nu woont staan nog zo'n veertig dozen om uit te pakken maar de wijn staat klaar: Hier in Stoppeldijk staat de garage vol en staat de auto voor de deur m… more »
Leave a comment »

sentiment

  07/08/11 09:55 pm, by , Categories: Henk
LEEG IS HET HUIS LEEG IS MIJN GEEST MORGEN IS MIJN LIEF WEL WEER TERUG MORGEN IS HET GEBOEFTE NIET TERUG DIT GEBOEFTE KOMT NIET TERUG DE VLIEGEN ZIJN WEER VEILIG IN HET HUIS VELEN SNEUVELDEN IN HUN ZOEKTOCHT NAAR .... WANT ZE KWAMEN… more »
1 comment »

Grote jongens huilen niet

  07/08/11 09:34 pm, by , Categories: Henk
Gvd, Vandaag ging het gebroed richting Zeeland. Met veel stampij van degene van wie ik het net niet verwachtte: Ach. En geen kik van degene van wie ik het wel verwachtte: Jeetje. En wat mis ik ze. Natuurlijk: ik hoef niet meer uit te laten, b… more »
1 comment »

Fijne dagen

  12/25/10 10:49 am, by , Categories: Henk, Christa, Con
Wij wensen iedereen fijne dagen, een goed uiteinde en een goed begin. En alles terug wat je een ander wenst! more »
1 comment »

Senioren moment?

  11/29/10 10:24 pm, by , Categories: Henk
Tja, het heeft even geduurd aleer ik de schaamte te boven ben, maar dit gebeurde er: Con en ik gingen boodschappen doen. Doen we tegenwoordig regelmatig, alleen al om ons lief wat 'alleen-tijd' te geven. Het is donderdag, 25 november. Thanksgiving Da… more »
3 comments »

21 oktober 1975/2005

  10/21/10 09:59 am, by , Categories: Henk, Christa, Con
Con en ik in 1975: En Henk, Con en ik in 2005: more »
1 comment »

gewoon?

  09/15/10 02:46 pm, by , Categories: Henk
Gisteren, en vandaag zette zich dat enigszins voort, kon ik voor het eerst in jaren dingen afmaken. Dingen doen die ik mezelf beloofd had. Nu nog blij voelen daarover! Het zou toch eigenlijk heel gewoon moeten zijn .... :-/ more »
1 comment »

tribuut aan Tomas (mijn twee gelieven kennen hem niet)

  09/15/10 02:42 pm, by , Categories: Henk
Tomas was een buurman. Bij mijn ouderlijk huis. Het gezin was Spaans/Nederlands, en toen Tomas erbij kwam (midden 60?) werd het helemaal Spaans. Het klikte direct tussen hen en ons (gezin) en we kwamen vaak over en weer. Vooral herinner ik me vele (fe… more »
Leave a comment »

Avontuur in de avonduren

  09/12/10 10:24 pm, by , Categories: Henk, Christa
An & Jan in Sassenheim met hun geweldige nieuwe show "Beatles vs Stones". Heerlijk om bij te zijn. Half elf stappen we weer in de auto op weg naar huis. Con slikt de laatste tijd zoveel medicijnen, dat hij geen auto meer rijdt. Dus ik rijd.… more »
2 comments »

warme gedachten

  07/12/10 03:37 pm, by , Categories: Henk
het is na middernacht. mijn gelieven halen me toch op (zouden eerst overblijven in Zeeland). en ik ben weer compleet. deze dag had zo anders kunnen zijn. moeten zijn. ik klaag niet. bijna ontdooid. mijn gelieven zijn er weer. more »
Leave a comment »

::

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution free blog software