Category: "Con"

Blubberboys

  05/14/13 11:17 pm, by , Categories: Con , Tags: baggerboys, blubberboys, charlie, guus, whiskey
Natuurlijk wist ik al langer dat regen, akkers en honden voor veel smerigheid. In Leiden waren er dan wel geen akkers maar grote plassen in het park Daar werden de baggerboys 'geboren'. Nu hebben we nieuwe jongetjes. Maar in de Zeeuwse klei word… more »
Leave a comment »

Pita aan het werk

  04/23/13 09:55 pm, by , Categories: Con
Tijdens het opruimen kwam ik twee foto's tegen van mijn vader aan het werk. Voordat mijn vader in de WAO belandde was hij werkzaam in de verwarming. Als je dan met een das om op een radiator zit is er… more »
Leave a comment »

Herfstslipgevaar

  04/14/13 10:51 pm, by , Categories: Con
Herfst slipgevaar Gisteravond is in de Emmastraat, Loosduinen een personenauto met een H.T.M. bus in aanraking gekomen. Twee gewonden werden in het Ziekenhuis ter observatie opgenomen. Tijdens het opruimen kwam ik van de week deze foto tegen. Vo… more »
Leave a comment »

Zondagsrust

  08/19/12 10:28 pm, by , Categories: Con
Het is zondagavond tien uur. Ik ga nog even met de hondjes. In de verte rijdt een tractor, ik zie de zwaailichten, aan de andere horizon zie ik er twee. Bij de boer naast ons is het een drukte van jewelste. "Mijn" pad is niet bereikbaar voor mij wan… more »
Leave a comment »

De avonturen op het JOpad

  07/16/12 10:52 pm, by , Categories: Con
Omdat het altijd makkelijker is als iets een naam heeft hebben we het stuk eigen weg waar we de hondjes nu uitlaten het JOpad genoemd, het Jacob Olle pad, naar Herman van Veen. Er is een pad naar hem genoemd Wat een straat kon er niet af Onkruid gro… more »
Leave a comment »

En daar staat ie dan

  06/27/12 09:46 pm, by , Categories: Con
mijn trouwe driewieler te wachten tot ik weer terug ben. In het kader van het afval-project moet ik toch wat meer bewegen. Nou dat heb ik nu gedaan. Het is misschien net zo ver als het dijkje maar dat doe ik met de rollator en dit met de stok. Vo… more »
Leave a comment »

Jong geleerd????

  06/15/12 08:36 pm, by , Categories: Con
Terwijl ik me voor de zoveelste keer in het zweet werk om die hometrainer vooruit te krijgen is net een van de oudere bewoonsters van het bejaardenhuis klaar met haar eerste toestel. Het changeren naar het volgende toestel kan beginnen. De fysiotherape… more »
Leave a comment »

En zo gaat dat dan

  06/05/12 04:03 pm, by , Categories: Con
Net met veel moeite het snoer uit elkaar gehaald en richting hakkelaar gelegd. De hakkelaar van zijn hoesje ontdaan en klaar voor de strijd gemaakt. Maar dan zie ik dat de afstand hakkelaar-takken toch wat groter is dan ik had verwacht, zeker omdat d… more »
4 comments »

Wandelen met de honden

  06/02/12 09:00 pm, by , Categories: Con
Voor Charlie begint de pret al als de scoot uit de schuur gereden moet worden. Dan zit hij gelijk op de plank en wacht geduldig de dingen die gaan komen af. Guus loopt wat zenuwachtig heen en weer en houdt ons in de gaten. Als ik uit het hek ben moet… more »
Leave a comment »

Afscheidsborrel

  05/20/12 04:00 pm, by , Categories: Con
Gisteren had ik mijn afscheidsborrel. Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet meer kan werken maar daar is niets meer aan te doen. Gisteren dan mijn afscheidsborrel. Bewust hier in Zeeland. En ook bewust alleen naaste collega's. Helaas konden die nie… more »
Leave a comment »

  05/09/12 11:11 am, by , Categories: Christa, Con
Ik weet het. Geen oorkonde. Maar vijftien jaar is toch niet niks. Vijftien jaar geleden was het vrijdag. De vrijdag na Hemelvaartsdag. Woensdagsavonds laat was Con teruggekomen uit Duitsland. Donderdags vonden we een te moeilijke dag om direk… more »
Leave a comment »

Stoute wielen

  05/07/12 10:34 pm, by , Categories: Con
Vanmiddag na de fysio in Zaamslag de stoute wielen ondergebonden en vanaf daar naar de Scheldedijk gereden. In mijn naiviteit dacht ik dat ik met de scoot wel de dijk op kwam maar het is duidelijk dat Rijkswaterstaat niet wil dat er mensen op… more »
1 comment »

Grote jongens huilen niet

  03/04/12 05:09 pm, by , Categories: Henk, Con
Wakker worden vanochtend. Om je heen kijken en zoeken naar die rode kater, met die heel mooie gouden ogen, want die ligt altijd in de buurt. Geen Ach. Opstaan. Koffie. Nog een keer koffie. Jeetje komt een paar keer binnen. Geen Ach. Alles in… more »
2 comments »

Fietslampje

  12/16/11 10:13 pm, by , Categories: Con
Toen Christa en ik laatst bij de fietsenmaker waren voor een bidonhouder op mijn rolstoel vond Christa zo'n mooi rood lampje om achter op mijn rolstoel te doen zodat ik 's-avonds tenminste van achter zichtbaar zou zijn. Na een paar dagen heb ik het lam… more »
Leave a comment »

koffiedrab

  12/07/11 08:25 am, by , Categories: Con
Iedere keer als ik een pak snelfilterkoffie moet openmaken moet ik aan mijn broertje denken. Toen hij ons zag modderen met zo'n pak en mopperen dat we toch altijd weer koffie morsten zei hij dat HIJ dat zonder morsen kon. Ja, ja, nou, bewijs dat maa… more »
Leave a comment »

::

In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

powered by b2evolution free blog software