Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_misc.funcs.php on line 5640

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_core/_param.funcs.php on line 2225
Archives for: "June 2011" - 6 voeten in een ledikant

Archives for: "June 2011"

Stroomloos

  06/25/11 09:56 am, by , Categories: Christa
Sinds gisterenavond een uur of zes zit onze flat voor een deel zonder stroom. Wij hadden mazzel: twee van de drie groepen deden het niet, maar de groep waar de koelkast/vriezer op staat wel. En de TV werkte. En via mijn laptop en via mijn mobiel heb ik… more »
Leave a comment »

Je hebt van die dagen

  06/24/11 12:02 pm, by , Categories: Con
Dat er van alles gebeurt dat je wel en niet had verwacht. De dag begint na een slechte nacht. Dat ligt niet aan het nieuwe bed maar aan mij. Het bed ligt verrukkelijk. Waarbij pa om 6 uur komt zeggen dat hij nog niet geslapen heeft maar het toch… more »
Leave a comment »

Stilte

  06/21/11 10:55 pm, by , Categories: Con
Het is weer stil in het huis De jongens zijn weg Strauss kan worden ingeruild voor Sinead O'Connor Vlug even boven kijken Onze monden vallen open van het resultaat Als we nu niets meer zouden doen zou Ton niet blij zijn maar wij hadden het niet zo… more »
Leave a comment »

Het feest kan beginnen

  06/19/11 04:52 pm, by , Categories: Christa
Dinsdag tekent Henk voor een flat aan de Dorpersdreef in Den Haag. Dan kunnen we spullen gaan overbrengen van Rijswijk daarnaartoe en een verhuizer bespreken voor de grote stukken. Wat we dan nog overhouden moet hier naar Zeeland toe, maar het lijkt ero… more »
1 comment »

Dat durf je toch niet

  06/15/11 12:56 pm, by , Categories: Con
Zeg ik tegen Ton terwijl hij met een beeldje van slang een werpbeweging maakt richting, dicht, raam. Als hij dan "O nee" zegt doe ik met moeite het raam open. En hoepla daar verdwijnt het beeldje uit het raam. Ton helemaal opgetogen, eindelijk er van… more »
Leave a comment »

Dinsdagavond

  06/15/11 02:20 am, by , Categories: Con
Even voor zeven is het dan eindelijk zover. Een stationcar komt aanrijden, eentje waar je medelijden mee moet hebben zover zijn de veren ingedrukt, en de twee jongens stappen uit. Het begin van de verbouwing. Helaas ging er nog een drukke dag aan… more »
1 comment »

Onderweg

  06/14/11 09:29 am, by , Categories: Christa
Ik zit in de trein naar Apeldoorn. Zondagmiddag was ik in Rotterdam bij Petticoat. Zaterdagmiddag in Culemborg bij een BBQ. Vrijdag in Stoppeldijkveer. Donderdag in Zwolle. Voor mijn werk ben ik regelmatig in Zwolle, maar ik ben ook al een keer in on… more »
4 comments »
In het AD van 13 maart 2010 stond een uitgebreid artikel over polyamorie van Yoeke Nagel met daarbij een interview met ons.
En een artikel in de Impulsief van mei 2010

6 voeten in een ledikant is het blog van drie mensen: Con, Christa en Henk. Sinds een paar jaar wonen we in Nieuwolda, halverwege Winschoten en Delfzijl. Het 6-voeten-ledikant is geen standaardbed en ons leven verloopt ook niet altijd via standaardpaden. Daarover schrijven we in dit blog. Als je denkt dat je daar moeite mee hebt, moet je dit blog misschien maar niet lezen.

Poldergekwetter

Geschreven door:

Search

  XML Feeds

blogsoft
 

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_ext/idna/_idna_convert.class.php on line 371

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_ext/idna/_idna_convert.class.php on line 385

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_ext/idna/_idna_convert.class.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/polderdom.nl/httpdocs/6voeten/b2evolution/blogs/inc/_ext/idna/_idna_convert.class.php on line 908